x

Nouvelle Vague til Vega

Nouvelle Vague til Vega

Den franske duo Nouvelle Vague gæstede i februar sidste år med stor succes både København og Århus, og til april vender de tilbage til København.

På fransk betyder Nouvelle Vague ny bølge ligesom new wave og bossa nova gør det, og det er netop en blanding af disse to meget forskellige musikalske genrer, der gør franske Nouvelle Vague så særlige.

Nouvelle Vague gør sig i bossa nova-fortolkninger af klassikere som Depeche Modes "I Just Can't Get Enough", The Clashs "Guns Of Brixton" og Dead Kennedys' "Too Drunk To Fuck".

Bandet er simpelt og akustisk. Kontrabas, guitar, keys og percussion samt to sangerinder. På duoens to album er konceptet, at der ikke er én fast sanger, men tværtimod en mængde sangerinder, der giver deres forskellig bidrag. Men live håndteres vokalarbejdet altså af to medbragte sangerinder.

Da Nouvelle Vague gæstede Loppen i februar 2007 var der ikke bare udsolgt, men også efterfølgende ros fra GAFFAs anmelder, der gav fem stjerner og kaldte bandet "velspillende og top-sensuelt".

Billetsalget til koncerten på Vega 13. april starter i morgen, fredag 25. januar, kl. 10 via Billetlugen.dk og Fona.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA