x

Scarlett Johansson klar med debut

Scarlett Johansson klar med debut

Den amerikanske skuespillerinde Scarlett Johansson er nok bedst kendt for sin rolle i filmen "Lost In Translation". Men til maj folder den 23-årige skønhed sit talent yderligere ud, når hun udsender sit debutalbum.

Som tidligere nævnt har Johansson allieret sig med Dave Sitek fra TV On The Radio samt Yeah Yeah Yeahs-guitaristen Nick Zinner og Sean Antanaitis fra bandet Celebration på pladen, der kommer til at bestå af ti Tom Waits-covernumre og en enkelt ny komposition.

Det vides endnu ikke, hvilke sange Johansson har valgt fra Waits' katalog. Men da pladen har fået titlen "Anywhere I Lay My Head" er det et godt bud, at sangen af samme navn fra Waits-albummet "Rain Dogs" fra 1985 nok er at finde blandt de ti coverversioner.

Til dato har Johanssons musikalske udfoldelser begrænset sig til at optræde sammen med The Jesus And Mary Chain på Coachella-festivalen i USA sidste år samt en indspilning af sangen "Summertime" til en støtteplade.

Derfor skal det blive spændende at se, om Scarlett Johansson har lige så meget talent bag mikrofonen som hun har foran kameraet, når nu 20. maj udsender sin debutplade.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA