x

Endnu en vanvittig musikvideo fra OK Go

Endnu en vanvittig musikvideo fra OK Go

Chicago-bandet Ok Go er kendt for deres vanvittige musikvideo-projekter, og nu er der igen nyt udspil fra den kreative kvartet. Nummeret “Obsession” fra deres 2015-album Hungry Ghost kommer til sin fulde ret med såkaldt "paper mapping", som skaber en visuel dimension gennem tusindvis af stykker A4-papir. 

Hvad du nu skal til at se er helt ægte. 1 band, 567 printere og en masse papir. Når du ser denne video, vil alle papirerne være genbrugt, og det overskydende vil være doneret til Greenpeace.

Således står der skrevet på et hvidt stykke papir, som analogt printes i videoens indledende close-up. Herefter begynder en kalejdoskopisk eventyr af indøvede koreografier, farvespil og kreativt stopmotion-arbejde. Musikvideoen er produceret i samarbejde med papirproducenten Double A, som har udtalt sig om projektet: “Nyt, unikt og meget spændende. Teknikken tillader OK Go at eksperimentere med bevægelser. Bandet tilbragte endda to uger i Japan, hvor optagelserne fandt sted, for at udvikle og teste systemet. De måtte også øve deres dansetrin til videoen, som de skulle opføre foran 567 printere og utallige stakke af papir.”

LÆS OGSÅ: Marvelous Mosell er en genial original

Printerne, der fungerer som en visuel baggrund, printer løs af alt fra hvide stykker papir til farverige tableauer og billeder af bandets medlemmer.  

Se musikvideoen herunder.

Artiklen fortsætter under videoen.

OK Go er i sandhed kendt for ambitiøse og kreativt eksperimenterende musikvideoer. Konceptet tog for alvor fart tilbage i 2005, hvor de til nummeret “Here It Goes Again” performede en dans på seks opstillede løbebånd.

Se flere flotte videoprojekter fra OK Go herunder.

Den ikoniske musikvideo med løbebåndene til nummeret "Here It Goes Again".

OK Go udfordrer tyngekraften i "Upside Down & Inside Out".

Det hele handler om timing i musikvideoen til "The One Movement". Videoen er skudt med drone i ét langt one-take. 

Musikvideoen til "Needing/Getting" gør en køretur til et musikalsk festfyrværkeri. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA