x

My Chemical Romance indspiller punk-rock-album

My Chemical Romance indspiller punk-rock-album

My Chemical Romance-forsanger Gerard Way fortæller, at bandet tænkt sig at nedbarbere deres lyd på efterfølgeren til ”The Black Parade”.

Til live-shows har My Chemical Romance i den sidste tid luftet et nyt nummer, der indtil videre bare har fået arbejdstitlen ”New Song”, grundet bandets erfaringer med fans, der bliver sure over numre, der skifter navn.

Om nummeret siger Way til nme.com.:

”Det er et af de numre, der bare flyder ud af én, fordi man er meget inspireret. Det er fedt, fordi det er en tilbagevenden til punk-rock.

Det føles som en rock-sang. Jeg er ret sikker på, at den næste plade bliver skåret ret meget ind til benet. Jeg tror, vi savner at være et rockband.”

Dette betyder dog ifølge Ward ikke, at bandet ikke vil udforske vilde idéer i studiet eller på anden vis tage et kreativt tilbageskridt.

Det nye nummer har omkvædet ”someone out there loves you”, hvilket må siges at være en hel del mere optimistisk, end hvad man er vant til at lægge øre til fra bandet, og Gerard Way siger da også, at bandet har tænkt sig at gå i en ny retning rent tematisk:

”Vi har numre med en masse håb i. De er skrevet et helt andet sted, et sted helt uden skepticisme.

Indspilningerne til My Chemical Romances fjerde plade går i gang senere på året.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA