x

Mød Marvelous Mosell, Dickow, Timberlake og mange flere i GAFFA december – på gaden nu

Mød Marvelous Mosell, Dickow, Timberlake og mange flere i GAFFA december – på gaden nu

Så er GAFFAs 12. og sidste nummer i 2017 på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, anmeldelser, nyheder, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie gælder den succesfulde retro-rapper Marvelous Mosell, der netop har udgivet sit debutalbum og spiller for udsolgte huse landet over. Vi går tæt på manden bag uniglas-brillen – og har også mødt hans tro væbner, dj Tue Track fra Malk de Koijn. Mosell afslører blandt meget andet, hvorfor han aldrig bander i sine tekster.

Tina Dickow har netop udgivet sin selvbiografi, Tæl til Tina. Vi har mødt hende til en snak om blandt andet hendes syn på anmeldere, og hvorfor hun overvejer at trække stikket på musikkarrieren i en alder af 44.

Justin Timberlake kan snart opleves i pauseshowet til Super Bowl – samme sted, hvor han i 2004 blottede Janet Jacksons bryst og skabte stor skandale. Vi har interviewet ham på hjemmebane i Los Angeles.

GAFFAs skribenter kårer årets bedste albums i ind- og udland. Læs, om du er enig, og få udvidet din musikalske horisont.

Leonard Cohens debutalbum kan i december fejre 50 års fødselsdag. Vi fortæller om legenden med hjælp fra tre danske musikerfans: Katinka, Christian Hjelm og Nikolaj Nørlund.

Som sædvanlig byder vores store koncertsektion på masser af anbefalinger, liveanmeldelser og et portræt af månedens spillested.

Læs også interviews med Iris Gold, The Sherlocks og Loyle Carner, se den Stranger Things-aktuelle skuespiller Linnea Berthelsen fortælle om sin musiksmag og meget mere – og læs anmeldelser af stribevis af nye musikudgivelser.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med decemberudgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA