x

Dansker sælger pop-hit til P. Diddy

Dansker sælger pop-hit til P. Diddy

Sangskriveren og produceren Fridolin Nordsø, der herhjemme er bedst kendt for sit samarbejde med The Fashion, moi Caprice, Outlandish, Figurines og Gypsies, har solgt et nummer til P. Diddy.

Nummeret var oprindeligt skrevet til et tysk koncept-band, men Fridolins pladeselskab, Tigerspring valgte at sætte ambitionsniveauet højere.

Tigerspring begyndte at gætte sig frem til mulige e-mail-adresser på P. Diddys pladeselskab, Bad Boy Records, og pludselig en dag ramte de plet.

Direktøren for Bad Boys, Harve Pierre fik nummeret i sin mailboks og var imponeret over både sangen og Tigersprings gå-påmod.

I dag flyver Fridolin Nordsø til New York for at lægge sidste hånd på sangen, der bliver første single fra det amerikanske platin-sælgende pigeband Danity Kane, som er signet og produceret af P. Diddy.

Fridolin er herhjemme bedst vant på den alternative scene, og det er første gang, han skal give sig i lag med at producere rendyrket pop.

Om samarbejdet udtaler Fridolin Nordsø:

”For mig er det en drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg har stor respekt for P. Diddys musikimperium og ser frem til at gå i studiet sammen med ham. Større bliver det ikke.”

Direktør og medejer af Tigerspring, Søren Winding, udtaler:

”Vi kan slet ikke få hænderne ned. Det her er jo klart et gennembrud for os på den internationale scene og beviser, at danske sangskrivere kan være med helt fremme, når det gælder om at fodre popindustrien med hits.

Jeg er overbevist om, at dette ikke er sidste gang, at vi hører Fridolin Nordsø i samme sætning som verdens største stjerner,”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA