Beatles-stjerne bekræftet til Rock i Lunden 2018

Beatles-stjerne bekræftet til Rock i Lunden 2018

Festivalen Rock i Lunden er i dag ude med programmet for 2018. Trommeslageren i tidernes største band, Ringo Starr, kommer forbi Horsens den 15. juni med sit All-Starr Band, og festivalen vil få selskab af en række andre store navne som blandt andre C.V. Jørgensen, Jacob Dinesen, Jesper Binzer, Saveus og Sort Sol.

Højdepunktet i 2018-programmet til Rock i Lunden vil nok for mange være Ringo Starr & His All-Starr Band. Han var med til at skrive historie og skabe en musikalsk legende, da han i 60’erne bemandede trommerne i The Beatles. I dag er han 77 år, og siden The Beatles lukkede ned i 1970 har han haft gang i en solo-karriere, der i september udmøntede sig i hans 19. studiealbum, Give More Love, som fik tre stjerner af GAFFAs anmelder.

Siden 1989 har Ringo Starr jævnligt optrådt med sit All-Starr Band, som han også tager med til Horsens. Besætningen er guitarist Steve Lukather (Toto m.fl.), sanger Colin Hay (tidl. Men at Work), keyboardspiller Gregg Rolie (har spillet med bl.a. Santana og Journey), bassist Graham Gouldman (medstifter af 10cc), saxofonist Warren Ham (har samarbejdet med bl.a. Kansas, Toto og Donna Summer) samt trommeslager Gregg Bissonette (tidl. i David Lee Roths band).

LÆS OGSÅ: Fem nye navne til NorthSide

Beatles-legenden får som opvarmning den danske veteran, D-A-D-forsangeren Jesper Binzer. Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro. Det er mundet ud i et helt soloalbum med 10 sange under titlen Dying Is Easy, der udkom tidligere denne måned og fik tre stjerner af GAFFAs anmelder under titlen ”D-A-D-sanger holder forlystelsesparken åben”.

Rock i Lunden 2018 forløber sig over hele sommeren fra maj til august, og billetsalget starter i morgen lørdag den 2. december klokken 10.00. Følgende artister vil spille til følgende datoer:

18/05: Carpark North og Saveus

01/06: Jacob Dinesen og Jonah Blacksmith

15/06: Ringo Starr & His All-Starr Band og Jesper Binzer

18/08: Mads Langer og Marie Key

31/08: C.V. Jørgensen og Sort Sol

LÆS OGSÅ: Wiz Khalifa og fire elektroniske navne til Tindebox


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA