x

The Bronson Brothers på Musikcaféen

The Bronson Brothers på Musikcaféen

Silkeborg-kvintetten The Bronson Brothers blander rock, psykedelika, amerikana og mange andre genrer, og resultatet er en lyd der bringer mindelser om Love, Serge Gainsbourg, The Kinks, The Monkeys, The Doors og The Velvet Underground.

The Bronson Brothers fik placeret sig på GAFFAs liste over bands, der bliver store her i 2008, og begrundelsen for at elske dem var:

"The Bronson Brothers blander elegant indtrykkene fra deres forskelligartede inspirationskilder, er et stærkt liveband og skriver fortrinlige sange – eksempelvis ”The Tide” med franske Soko på gæstevokal.”

Nu får man så muligheden for at bedømme, om GAFFA har spået rigtigt, og om The Bronson Brothers virkelig lever op til deres ry som liveband, når bandet optræder sammen med The Holiday Show og Us With Millions på Musikcaféen i Århus torsdag den 7. februar.

Københavnske The Holiday Show er for tiden ved at færdiggøre deres debut-album, og bandet beskriver sig selv som sfærisk som Flaming Lips, men tight som Vive La Fête og enkelt som de tidlige naive Depeche Mode-numre. Om disse fornemme referencer holder stik, kan man også bedømme den 7. februar.

Med inspiration fra blandt andre The Twilight Singers, Band Of Horses og Ryan Adams spiller Us With Millions ifølge bandet selv ”indierock, som det bliver spillet på landet”. Bandet er det tredje, der spiller til Musikcaféens 1 Night arrangement.

1 Night afholdes torsdag den 7. februar på Musikcaféen i Århus.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA