x

Emergenza præsenterer 80 bands på 10 dage

Emergenza præsenterer 80 bands på 10 dage

Hvis man er nysgerrig og tålmodig, og har lyst til at udfordre sine ører med ny og spændende musik, så giver Emergenza Festival 2008 en mulighed for måske at opdage morgendagens stjerner.

Fra tirsdag og fem dage frem afholdes de indledende runder på Stengade 30. Og igen i fem dage sidst i februar.

Her vil unge, lovende bands dyste om en plads i semifinalen af den verdensomspændende musikkonkurrence. Men glem alt om nedladende tv-dommere og gakkede, useriøse deltagere, forsikrer bagmændene.

Emergenza-festivalen er dels en seriøs test af vækstlaget i Danmarks undergrund, og dels en festival i højere grad end et konkurrencekoncept. De bands, som stiller op, mener det alvorligt.

Hver dag vil otte bands spille hver 20 minutter, og efter de indledende runder på Stengade 30 afholdes semifinaler og finalen på Vega, hvorefter en nordisk finale i Stockholm afgør hvilket band, som skal med til den internationale finale i Tyskland senere på året.

I alt er 116 bands tilmeldt, og vejen til toppen er lang, og som publikum har man muligheden for at bestemme udfaldet hver aften.

Er du interesseret i at læse mere om de mange deltagerbands eller hvordan festivalen er skruet sammen i detaljer, kan du klikke dig ind på Stengade 30 eller Emergenza Festivalens hjemmeside.

Emergenza-festivalens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA