x

Dizzy Mizz Lizzy udgiver snart livealbum

Dizzy Mizz Lizzy udgiver snart livealbum

Dizzy Mizz Lizzy udgiver fredag den 8. december albummet Livegasm!

”Når vi spiller live, lever musikken på en helt anden måde, fordi det er håndspillet. Det er anderledes organisk, og er berettiget”, siger forsanger, guitarist og sangskriver Tim Christensen. 

”Hele genren i sig selv lever for livemusik, og derfor giver det kun mening at lave et livealbum”, fortsætter han.

Albummet kommer til at bestå af en række af bandets gamle sange, herunder numre som ikke har været indspillet live før. For bandet er det vigtigt at være tro mod originalerne, da mange blandt publikum har et nostalgisk forhold til sangene, som de ifølge bandet skal have lov til at bevare.

Albummet refererer til sangtitlen "Mindgasm" fra Dizzy Mizz Lizzy-albummet Forward In Reverse fra 2016, deres første studiealbum i intet mindre end 20 år og deres i alt tredje af slagsen. Udgivelsen blev en stor succes og modtog blandt andet GAFFA-Priserne "Årets danske udgivelse" og "Årets danske rockudgivelse."

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen indtager Odense

Sangene til Livegasm! er optaget på henholdsvis Roskilde Festival, Tinderbox og Målrockfestival i Norge sidste år, hvor bandet gennem deres turné spillede for over en halv million mennesker. Turnéen sluttede i Royal Arena i februar, hvor GAFFAs anmelder Torben Holleufer begejstret uddelte fem stjerner og blandt andet skrev:

"Lad mig dvæle lidt ved Tim Christensen: Det slående ved manden er jo blandt andet den uhyre intelligente tilgang, han har til sin kunst. Han har en nørdet viden om rock, og synes at ikke bare kunne fremmane ethvert arketypiske riff eller betoning i sangforedraget, men han formår også at placere dem loyalt i den rette kontekst. Og på denne aften sad hver en guitarsolo i skabet, ligesom han – solistrollen til trods – var en holdspiller, der gjorde, at Dizzy Mizz Lizzy blev et trehovedet rockmonster, der virkelig har opnået et niveau, hvor det hele bare er i spil. Eksempelvis et internationalt gennembrud?"

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Dizzy Mizz Lizzy: Royal Arena, februar 2017

Dizzy Mizz Lizzy arbejder i skrivende stund på et nyt album, som forventes udgivet i 2018, og de har allerede offentliggjort en stribe koncerter næste år.

Varm op med "Love at Second Sight":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA