x

Peter Sommer har to ep'er og et album på vej

Peter Sommer har to ep'er og et album på vej

Hvis man går ind på Peter Sommers MySpace-side, vil man finde sangen ”Rødt Kort" fra sangskrivens kommende udspil, der har fået titlen ”Til Rotterne”. Der er tale om en ep, der får digital udgivelse i februar.

Produktionen på ”Til Rotterne” beskrives på Sommers MySpace-side som spændstig, fremadskuende og modig. For denne heftige produktion har Sommer selv stået sammen med Henrik Balling, mens Carsten Heller har mikset.

”Til Rotterne” bliver dog langtfra det eneste, vi kommer til at høre fra Peter Sommer i år – tværtimod. Ud over den kommende ep annoncerer den skanderborggensiske sangskriver, at han i løbet af sommeren vil udkomme med endnu en digital mini-udgivelse, der får titlen ”Til Kragerne”.

Til efteråret vil der blive samlet op på ep'erne med albummet ”Til Rotterne, Til Kragerne, Til Hundene”, der vil udkomme både digitalt og på ældgamle medier som cd og lp.

Peter Sommer vil i løbet af april måned turnere rundt omkring på klubber i det ganske land, og på MySpace-siden hedder det, at:

”Rødt Kort” singlen og ep’en "Til Rotterne" vil i løbet af 2008 blive fulgt op af yderligere musikalske komponenter, det være sig koncerter, aktiviteter, events og nye udgivelsesplatforme, som ikke er set kombineret på sådan en måde i Danmark før. Der ligger herfra et udtrykt ønske om at losse til bøtten. Det vil vi gøre. Det véd vi!”

Det skal blive spændende at se, hvad der ligger bag al dette bøtte-sparkeri. Indtil spændingen bliver indfriet kan interesserede opleve Peter Sommer til følgende koncerter i april:

4. april – Kulturhuset, Skanderborg
5. april – Pitstop, Kolding
11. april – Vanløse Kulturhus, Vanløse
12. april – Toldkammeret, Helsingør
18. april – Paletten, Viborg
19. april – Tobaksgården, Assens
25. april – Skråen, Aalborg
28. april – Studenterhus Århus, Århus

”Til Rotterne” udgives til februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA