Lil Peeps dødsårsag offentliggjort

Lil Peeps dødsårsag offentliggjort

Det er nu slået fast, hvorfor rapperen Lil Peep døde den 15. november, kun 21 år gammel. Lil Peep døde af en overdosis af det smertestillende middel Fentanyl og den angstdæmpede middel Xanax, skriver retsmedicineren i amtet Pima i Arizona ifølge TMZ. Retsmedicineren angiver dødsfaldet som et uheld.

Retsmedicineren skriver, at Lil Peep også havde andre stoffer i systemet, blandt andet marihuana, kokain og det smertestillende midddel Tramadol, men til gengæld ingen alkohol.

Rapperen med det borgerlige navn Gustav Åhr blev fundet død i sin turbus i Tucson, Arizona, kort før han skulle give en koncert.

Artiklen fortsætter under videoen

I et interview til magasinet People har Lil Peeps bror, Karl Åhr, tidligere udtalt, at dødsfaldet var et uheld og måske skyldtes en indtagelse af noget, broren ikke vidste, hvad var.

”Det var virkelig bare et uheld, han var utrolig lykkelig over, hvor han var i livet,” sagde Karl Åhr til People og fortalte videre i interviewet, at brødrene ganske vist havde haft en hård opvækst med en far, som var en "selvisk mand", men at der også var tale om skuespil i Lil Peeps udtryk:

”Peep talte om, hvordan det, at være en hiphop-artist, er ligesom at være en wrestling-karakter. Man er en skuespiller. Han bliver betalt for at være ulykkelig. Det er, hvad han har bygget sit navn ovenpå.”

”Han var så stolt, når han hørte, at der var mennesker i verden, der først ville begå selvmord, men så ikke gjorde det, når de lyttede til hans musik. Han hjalp mennesker, han var ikke en, der havde behov for hjælp. Han var ikke så trist, som folk troede, at han var. Det er frustrerende for en, der kan huske en lykkelig bror,” sagde Karl Åhr til People.

Lil Peep nåede at udgive fire mixtapes og minialbummet Come Over When You're Sober (Part 1), som udkom præcis tre måneder før hans død. Mange af hans tekster kredsede om stofmisbrug og depressioner. Musikalsk inddrog han blandt andet elementer fra emo-rock i sin hiphop i et udtryk, der ofte blev omtalt som emo-hiphop.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA