Susanne Sundfør giver dansk koncert

Susanne Sundfør giver dansk koncert

Den norske sangerinde og sangskriver Susanne Sundfør giver koncert i Koncertsalen i DR Koncerthuset lørdag den 24. februar.

Susanne Sundfør besøgte senest Danmark i september, hvor hun også optrådte i DR Koncerthuset, dog i det noget mindre Studie 3, men nu rykker hun altså op i husets største sal.

Sundfør debuterede med et selvbetitlet album i 2007 og har til dato udgivet fem studiealbum, senest Music for People in Trouble fra september i år. Et album, som er mere singer-songwriter-orienteret end de mere elektroniske forgængere. GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen tildelte udspillet fire stjerner og skrev blandt andet følgende:

"Det er fortættede og dragende sange, som hun har hentet inspiration til på en rejse på tværs af kontinenter og politiske virkeligheder fra Nordkorea til den sydamerikanske jungle. Det er derfor også forholdsvis tunge sange, der har fundet frem til albummet, hvor Susanne Sundfør har vægtige historier at fortælle. Man bliver ikke væltet omkuld af en musikalsk bølge, men i stedet suget ind i et rugende univers, hvor den stille alvor har erobret pladsen."

LÆS OGSÅ: Den store norske stemme udforsker verden (anmeldelse af albummet Music for People in Trouble

GAFFA anmeldte senest Susanne Sundfør live på Heartland Festival i 2016, hvor anmelder Jens Dræby uddelte fire stjener med blandt andet følgende ord:

"Susanne Sundfør er måske Nordens stærkeste stemme. Den kolde og barske natur kan findes i den musik, der i varierende grad understøtter stemmen i halsen på kvinden med lyst til både udfordrende hoftevridninger og eftertænksomt spil."

LÆS OGSÅ: Nordisk melankolsk og sydlandsk forførende (anmeldelse af Susanne Sundfør på Heartland Festival 2016)

Billetsalget begynder onsdag den 13. december klokken 10.

Varm op med "Undercover" fra albummet Music for People in Trouble:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA