x

Carpool Karaoke: Årets gæster synger julen ind med "Santa Claus is Coming to Town"


James Corden har haft en lang række stjerner til at synge Carpool Karaoke i det forgangne år i sit talk- og underholdningsshow The Late Late Show på kanalen CBS. Nu har han og Reggie Watts, leder af bandet i The Late Late Show, samlet alle årets gæster til at synge juleklassikeren "Santa Claus is Coming to Town", også som bil-karaoke med Corden bag rattet.

Helt præcist er der tale om Harry Styles, Katy Perry, Usher, Bruno Mars, The Foo Fighters, Miley Cyrus, P!nk, Sam Smith, Fifth Harmony, Ed Sheeran og Kelly Clarkson, og da de alle har samme tøj på som første gang, de deltog i Carpool Karaoke i år – og James Cordens tøj tilsvarende skifter – må man antage, at også deres julesang er blevet filmet dengang og så klippet sammen i anledning af højtiden.

Videoen slutter med et ordentligt smækkys mellem James Corden og Harry Styles, og så er juleglæden vist total.

"Santa Claus is Coming to Town" er i øvrigt skrevet af John Frederick Coots og Haven Gillespie og havde premiere på sangeren og skuespillerens Eddie Cantors radioshow i 1934, hvor det blev fremført af sangeren Tom Stacks og banjospilleren Harry Reser og dennes band. Siden er sangen blev indspillet i mere end 200 forskellige udgaver, blandt andre med Bing Crosby & The Andrews Sisters, Frank Sinatra, The Jackson 5, Bruce Springsteen og Mariah Carey.

Kom i julestemning med stjerner i trængsel og James Corden bag rattet ovenfor.

LÆS OGSÅ: Foo Fighters: Ikke lige sjovt at synge egne karaokesange

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA