x

Smukfest melder udsolgt af partoutbilletter på rekordtid

Smukfest melder udsolgt af partoutbilletter på rekordtid

For andet år i træk kan Smukfest melde udsolgt af partoutbilletter samme dag, de blev sat i salg. Sidste år tog det lige under fem timer – i dag var partoutbilletterne væk på omkring halvanden time.

Formand og talsmand for festivalklubben, Poul Martin Bonde, siger i den anledning: ”Interessen har været aldeles overvældende – og der er stor glæde her på festivalen over, at vi igen kan melde udsolgt af partoutbilletter samme dag, vi sætter dem i salg. Herfra en kæmpe tak til vores publikum for på den måde at vise deres interesse for Smukfest – og jeg kan love, at vi til gengæld vil gøre alt for at lave den bedste festival, vi overhovedet kan, når det bliver august 2018.”

Poul Martin Bonde opfordrer desuden alle, der ikke fik billet, til at skrive sig på ventelisten og til IKKE at søge billetter igennem tvivlsomme kanaler, men kun at handle via festivalens system, der både sikrer, at billetterne er reelle, og at de ikke kan sælges til overpris: ”Sidste år fik mange en billet via ventelisten. Så anbefalingen er helt klart, at man skriver sig på her – og at man kun handler billetter igennem vores system, der sikrer, at billetten er, som den skal være og som giver en sikker overdragelse.”

De to eneste navne, der endnu er offentliggjort til Smukfest 2018, er Saveus og Nephew, hvor førstnævnte grundet tekniske problemer fik afbrudt sin koncert på Smukfest 2017 efter bare tre sange. Både i 2017 og 2016 kunne Smukfest melde udsolgt af partoutbilletter, inden én eneste kunstner var offentliggjort.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA