Wonderfestiwall klar med fire nye navne

Wonderfestiwall klar med fire nye navne

Bornholmske Wonderfestivall har netop offentliggjort fire nye navne til næste års festival: Benal, Fribytterdrømme, Mew og Saveus.

Wonderfestiwall kunne i 2017 fejre 10-års jubilæum, i år med mere end 6000 besøgende, hvilket er ny rekord. Næste år finder festivalen sted i dagene 16.-19. august i Slotslyngen nær Hammershus Slotsruin, hvilket er en ny lokation i Wonderfestivall-regi. Festivalen er tidligere blevet afholdt lige foran slotsruinen og i de sidste tre år ved Opalsøen i nærheden.

Benal

Hiphop-duoen alias rapper Benjamin og programmør Albert har fået noget af et gennembrud i 2017 med udgivelsen af deres andet album Hvis det virkelig er vigtigt, hits som "Uh Babe og "Babelfisk" og tildelingen af P3-Prisen, og så fik de også deres første GAFFA-forside i år. Benal skabte en fest på Wonderfestiwall 2017 på teltscenen – mon ikke de ryger op på den store scene næste år?

Fribytterdrømme

Det 60'er-syrerock-inspirerede rockband har i år udgivet deres andet album Superego med hits som "Verden ender for dine fødder" og "De elysianske mysterier" og fået flotte anmeldelser for både album og deres koncerter. Med lidt held kan du få en regulær ud af kroppen-oplevelse med gruppen, der har rødder i Svendborg.

Mew

I 2012 spillede Mew (billedet) på Wonderfestiwall. I 2018 kommer de tilbage, dog med en lidt anden besætning, idet den oprindelige bassist Johan Wohlert siden er kommet tilbage, mens guitarist Bo Madsen til gengæld er gået ud. Gruppens storladne rock er dog den velkendte med de tre kernemedlemmer, sanger Jonas Bjerre, trommeslager Silas Graae og den omtalte bassist Johan Wohlert i centrum. Glæd dig til klassiske sange som "Am I Wry? No", "156", "Comforting Sounds", "Special", "The Zookeeper's Boy" samt numre fra 2017-albummet Visuals.

Saveus

Saveus alias Martin Hoberg Hedegaard har ligesom Benal fået sin første GAFFA-forside i 2017, hvor han har udgivet ep'en Will Somebody Save Us og hittet med sange som titelnummeret og de senere singler "Himalaya" og "Watch the World". I sommeren 2017 vandt Saveus desuden Politikens IByen-pris som "Årets musiker". Saveus kalder selv sin musik for "Science Fiction Gospel", og det giver faktisk god mening, når man hører den.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA