x

Tindersticks på vej med nyt

Tindersticks på vej med nyt

Det er efter at have holdt en annonceret pause på ubestemt tid, at Tindersticks nu vender tilbage med deres første studieplade siden ”Waiting For The Moon” fra 2003. Der var ellers mange spekulationer om, at bandet ikke ville finde sammen igen.

Disse spekulationer opstod primært på grund af titlen på forsanger Stuart Staples' anden solo-plade ”Leaving Songs”, hvor der i cover-noterne stod:

”Disse er sange, der er skrevet, mens jeg forlader ting, jeg har elsket og træder ind i et nyt og ukendt liv, både musikalsk og personligt.”

Ud over ”Leaving Songs” udgav Staples også solo-pladen ”Lucky Dog Recordings 03-04”, men solokarrieren skulle altså ikke vise sig at sætte en stopper for Tindersticks, der, ifølge gigwise.com, nu er klar med et nyt album.

Den nye plade har fået titlen ”The Hungry Saw” og er sat til udgivelse den 28. april. Hvis man ikke kan vente på at høre nyt fra de engelske melankolikere, kan man nyde nummeret ”The Flicker Of A Little Girl”, som gruppen har lagt ud til fri download på deres nyligt opsatte MySpace-side.

Tracklisten på ”The Hungry Saw” er som følger:

”Introduction”
”Yesterdays Tomorrows”
”The Flicker Of A Little Girl”
”Come Feel The Sun”
”E-Type”
”The Other Side Of The World”
”The Organist Entertains”
”The Hungry Saw”
”Mother Dear”

Tindersticks på myspace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA