x

VUF udgiver digitale opsamliger i fysisk form

VUF udgiver digitale opsamliger i fysisk form

I september og december sidste år udgav pladeselskabet VUF to gratis digitale opsamlinger, ”The VUF Compilations”, der fik pæne ord med på vejen af anmelderne.

Blandt andet skrev GAFFAs anmelder:

"SpejderRobot tager titlen for bedste tracknavn med det fine vip med hatten til Under Byen, "Det Er Mig Der Holder Henriette Sammen". Blandt højdepunkterne finder vi også SuperTroels' imponerende "Bad Move", som endnu engang viser, at Veto-forsangeren er en af de mest interessante musikere i Danmark lige nu."

Nu er tiden så kommet til at udgive det bedste fra ”The VUF Compilations” i fysisk format. Dette bliver i form af en dobbelt lp, der får titlen ”The Big Step”. Ud over cremen af de tidligere opsamlinger får man på lp'en også et bundt nye sange.

”The Big Step” kommer til at bestå af to lp'er med i alt 16 numre på hver. Otte mellow på den ene og otte electro på den anden.

Kunstnerne på ”The Big Step” er: ElectroJuice, We Know You Love It, SuperTroels, AndyCap, Aslope, Nabo, El-Q, Mads Nielsen, Bokal og flere. Pladen vil blive distribueret af nordjyske Labelkollektiv i hele landets pladebutikker.

”The Big Step” er på gaden den 6. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA