De første navne til GAFFA-Prisen 2018

De første navne til GAFFA-Prisen 2018

De to første annonceringer til GAFFA-Prisen 2018 byder på fremadstormende metal og en charmerende blanding af hiphop, pop og r&b. 

Den 22. februar 2018 uddeles de eftertragtede GAFFA-Priser ved et stort anlagt show, når musikbranche, artister og fans indtager Odenses nye store koncerthus Odeon. Som en tidlig julegave offentliggør vi de to første optrædende. Flere acts vil løbende blive annonceret i det nye år.

BAEST

Det aarhusianske band blev dannet i 2015 og spiller old school-dødsmetal med tråde til genrens skandinaviske rødder. De har tidligere væltet Copenhell omkuld ved flere lejligheder, og på årets Roskilde Festival stod de distancen i mødet med et publikum, der blev blæst bagover. GAFFA kvitterede med seks stjerner for den levering under overskriften "Flået fra hinanden og fortæret", og nu får de chancen for at vise sig frem i en sammenhæng, hvor metal sjældent er repræsenteret. Vi er enormt stolte af at præsentere Baest.

IRIS GOLD

En musikalsk indoktrinering af flower power og hiphop fra den gamle skole har sat sit tydelige præg på Iris Golds musikalske univers. Med romantiske briller skuer sangerindens lydbillede tilbage mod disse skelsættende tider i musikhistorien, men den er samtidig rodfæstet i nutiden med hendes poppede og sikre stemmeføring. Hun har tidligere været bosat i London, og den dansk-engelsk-jamaicanske sangerinde har varmet op for store navne som Taylor Swift, Blur og Robbie Williams. Lær hende bedre at kende her, og glæd dig til at opleve hendes talent live, når hun indtager scenen til GAFFA-Prisen. Det gør vi.

GAFFA-statuetterne er blandt landets mest eftertragtede – fordi det er dig, jer, læserne, fansene, musikelskerne, der bestemmer, hvem der vinder dem. Aftemningen starter den 1. januar, så husk at gøre din indflydelse gældende. Showet finder sted torsdag den 22. februar i Odeon. Det er andet år i træk, at showet afholdes i Odense, og vi ser frem til en aften med godt værtskab, uforglemmelige takketaler og ikke mindst eminent livemusik fra Baest, Iris Gold og mange flere.

– Jeg glæder mig meget til at løfte sløret for hele vores lineup, men vi starter ud med to navne, som vi på GAFFA har stor fidus til. Vi tror på, at de kommer til at markere sig i fremtiden – ikke kun på den danske scene, men også i udlandet, siger GAFFAs chefredaktør Sidsel Thomassen.

Hvis du mangler en julegave til dig selv, eller en du holder af, så er billetsalget netop startet. 
KØB DIN BILLET HER.
 
Deltag i afstemningen fra 1. januar og hold øje med flere annonceringer på gaffa.dk/prisen og de sociale kanaler.

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA