x

Et julemirakel: Forsoning mellem brødre?

Et julemirakel: Forsoning mellem brødre?

Der har været en ongoing beef i lang tid, og brødrene Gallagher er mindst lige så kendte for deres fyrige personaer og skænderier, som de er kendte for deres musik.

Imidlertid ser det ud som om, at stridsøksen er begravet – indtil videre. Det skriver flere medier, herunder Noisey. Det er i sig selv et lille julemirakel, når man tænker på, hvordan de to herrer har tiltalt hinanden gennem tiden. Twitter-følgere af de to tidligere kamphaner fik sig noget af en overraskelse tirsdag den 19. december, da en æra sluttede med ordene "We're all good again". Det var Liam Gallagher, der tweetede den korte, men betydningsfulde sætning, der for indeværende slutter en af vor tids største beefs i musikverdenen. Yay og suk på én og samme tid.

LÆS OGSÅ: Liam Gallagher sviner storebror til efter mindekoncert

Som Noisey-skribent Lauren O'neil udtrykker det, modtages al den goodwill med blandede følelser: "Som ivrig følger af Gallagher-beefen (også kendt som den eneste musikbeef, hvor "kartoffel" er den største fornærmelse) så ved jeg ikke, hvad jeg skal føle. På den ene side er jeg glad for, at de her brødre er blevet genforenede til jul. Men på den anden side føler jeg også, at jeg lider et forfærdeligt tab. Dette har været verdens bedste musikbeef; en af vor tids mest definerende."

LÆS OGSÅ: Liam Gallagher: Fuck Oasis!

Det er muligt, at de to brødre flyver i flæsket på hinanden, så snart at juleanden er fortærret, og alt gran er hevet ned igen, men lad os give dem vore bedste ønsker om broderlig fred, i hvad der må betegnes som Englands svar på Israel/Palæstina-konflikten.

Also: pictures or it didn't happen.

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA