x

Britney Spears til Danmark

Britney Spears til Danmark

Britney Spears er netop blevet offentliggjort som første internationale hovednavn på Smukfest 2018.

Det bliver den amerikanske popstjernes første danske optræden siden Jyske Bank Boxen i 2011. Dengang var GAFFAs anmelder Kristian Nygaard ikke imponeret. Han uddelte beskedne to stjerner med blandt andet følgende ord:

"Mimede hun? Ja, og det vidste vi jo godt på forhånd. For nej, der var ikke meget skønsang at spore. Jeg prøvede at lytte efter. Virkelig. Men når det endelig ikke lød som en forhåndsindspilning, så lød det ikke særlig godt."

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Britney Spears, Jyske Bank Boxen, oktober 2011

Britney Spears var senest albumaktuel i 2016, hvor hun udsendte albummet Glory, og hun arbejder i skrivende stund på sit tiende album.

LÆS OGSÅ: Ups, endnu en svipser – anmeldelse af Britney Spears-albummet Glory

I går annoncerede festivalen tre danske navne, , D-A-D og C.V. Jørgensen.

Smukfest har tidligere præsenteret yderligere to danske bands på 2018-plakaten, Saveus og Nephew, hvor førstnævnte grundet tekniske problemer fik afbrudt sin koncert på Smukfest 2017 efter bare tre sange.

I 2016 og 2017 har Smukfest først offentliggjort de første kunstnere i februar – hvor man så til gengæld har annonceret langt størstedelen af programmet, men i år bryder festivalen altså med denne nyere tradition.

For andet år i træk kunne Smukfest melde udsolgt af partoutbilletter samme dag, de blev sat i salg. Sidste år tog det lige under fem timer – i år, da billetsalget åbnede onsdag den 13. december, var partoutbilletterne væk på omkring halvanden time.

Varm op med megahittet "Toxic" fra 2003:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA