x

WhoMadeWho og Static & Noize featuring Per V. i Pakhuset

WhoMadeWho og Static & Noize featuring Per V. i Pakhuset

Pakhuset byder på lørdag på en rejse rundt i forskellige genrer, når det århusianske spillested på lørdag præsenterer WhoMadeWho og Static & Noize featuring Per V.

WhoMadeWho spiller disco, fokuseret på glæde opnået med få virkemidler. Inspirationen er italodisco, hvor de mange funkelementer er med til at skabe indtrykket af en trio, der går egne veje.

WhoMadeWhos sammenspil udmærker sig ved deres frækhed til at bruge alverdens pedaler og lydeffekter på deres instrumenter, så det sjældent bliver trivielt eller forudsigeligt.

Trioen består af følgende: Tomas Barfod, trommeslager i bandet, og den ene halvdel af producer/dj-duoen Filur. Sanger og bassist Tomas Høffding fra det hedengangne rockband Garbo. Og guitarist Jeppe Keldberg kommer fra jazzmiljøet.

Når WhoMadeWho er gået af scenen, samles de to dj's Static og Noize og fyrer op for et stort mix af alting, hvor intet er helligt og alt kan ske. Freestyle-mesteren Per V bakker de to vinyltryllekunstnere op.

De to dj's har et utal af albums, mixtapes, koncerter og club gigs bag sig, og mellem sig kan Static & Noize prale med en lang række miks-titler: blandt andre et verdensmesterskab, et europamesterskab og syv danske mesterskaber

Arrangementet finder sted på Pakhuset i Århus på lørdag den 2. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA