x

Nyt fra Tue West

Nyt fra Tue West

Den tredje marts udsender Tue West opfølgeren til ”Meldingen Kommer” fra 2005. Det nye album har fået titlen "Vi Er Nået Hertil" og vil kredse om temaer som at leve livet alene og sammen, at drømme, at elske, at gå ud med vennerne og at komme igennem de ensomme tømmermænd dagen derpå.

Albummet tager udgangspunkt i Tue West selv, de mennesker omkring ham og især de kvinder, han har mødt på sin færd på de sidste års målrettede rejse gennem livet. Om brud, singleliv og nye relationer. Samtidig er albummet produceret med henblik på at skabe et autentisk og energisk lydbillede, hvor enkelhed og kompleksitet spiller sammen på bedste vis.

Tue West har selv produceret albummet sammen med Tore Nissen og Kristian Thomsen. Det er mikset af Joshua, som har produceret og mikset bl.a. for Kent, Mew og Kashmir. Musikere på albummet er blandt andre Tim Christensen, Søren Balsner og Mads Wegner

Tue West drager på en større forårsturné i Danmark. Turnéen starter den 20. marts i Abertslund og slutter den 2. maj i Vordingborg. Turnéens yderligere datoer kan ses ved at følge nedenstående link.

”Vi Er Nået Hertil” udgives den 3. marts

Tue West på myspace med tour-datoer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA