x

The Late Parade gæstede GAFFA Shop

The Late Parade gæstede GAFFA Shop

Billeder: http://www.dearmanphoto.com

I aften gæster den tidligere århusianske, nu københavnsk bosatte gruppe The Late Parade Studenterhus Århus, hvor de varmer op for The Kissaway Trail. I eftermiddags gav kvintetten så en smagsprøve bestående af tre numre i GAFFA Shop i Klostergade til ære for de musikfans, der havde trodset elementernes rasen i form af storm og slud.

Det blev til en smuk, lavmælt oplevelse med sanger Rune Vigils karakteristiske, meget lyse stemme i front for de melankolske rocksange, som publikum tog godt imod. Efter koncerten fangede GAFFA guitarist Rasmus Zedlitz til en snak om, hvor gruppen står lige nu.

Hvordan synes I, koncerten gik?
– Det var sjovt at spille et så afdæmpet sæt. Det var ligesom i gamle dage, hvor vi ikke havde nogen trommeslager, fortæller Rasmus Zedlitz og fortsætter:

– Det går godt for The Late Parade lige nu. Vi skal give en masse koncerter i Danmark de næste måneder, fordi vi har fået et god booker, Merger. Vi skal også på en lille turné til kirker. Vi spillede i Hellig Kors Kirken på Nørrebro i december – hvor vi også har indspillet vores debut-ep – og det var en stor oplevelse. Derudover har vi fået booking i Benelux-landene. Nærmere betegnet The Alternative i Holland og Quiet Concerts i Belgien. Kontakten er opstået, efter at vi var dernede i efteråret og varme op for Saybia, som jo er store dernede. Vi forhandler også med pladeselskaber i Benelux-landene.

Hvad så med jeres debutalbum, hvornår kommer det?
– Formodentlig i januar-februar 2009. Vi går i studiet engang til sommer. Vi skal lige have fundet en producer, men vi overvejer at beholde Frederik Thaae (alias A Kid Hereafter og kendt som producer for blandt andre Murder og I Am Bones, red.), der producerede ep’en, for det gjorde han godt.

Jeres selvbetitlede debut-ep udkom i oktober 2007. Så er det da lang tid at vente med et album til starten af 2009?
– Ja, men vi synes stadig, vi lige mangler lidt flere gode sange. Og så vil vi også gerne blive endnu bedre til at spille live, inden vi går i studiet. Så vi skal spille rigtig mange koncerter her i foråret, og vi synes også i al beskedenhed, at vi bliver bedre og bedre.

The Late Parade på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA