x

Justin Timberlake annoncerer nyt album – se video


Justin Timberlake har netop offentliggjort, at han udsender nyt album 2. februar. Udspillet får titlen Man of the Woods, og første single er på gaden den 5. januar. Se en lanceringsvideo ovenfor.

"Dette album er virkelig inspireret af min søn, min kone, min familie og, mere end nogen af mine tidligere album, hvor jeg er fra, og det er personligt," siger Timberlake i videoen, hvor blandt andre Pharrell Williams medvirker – som han altså også må formodes at gøre på albummet.

GAFFA interviewede for nylig Justin Timberlake, og her stillede vi ham blandt andet følgende spørgsmål:

Din professionelle karriere startede, da du var ganske ung. Hvordan har du formået at blive på toppen i så mange år?

– Jeg har arbejdet meget hårdt for det, og hårdt arbejde betaler sig. Der var engang en klog mand, der sagde til mig, at held er, når man får muligheder efter lang tids hårdt arbejde. Man skal desuden fortsætte med at arbejde hårdt, og man skal kunne forny sig.

LÆS OGSÅ: Stort Timberlake-interview: Et levende bevis på, at succes kræver velovervejethed

Albummet bliver Timberlakes første siden de to The 20/20 Experience-album fra 2013 og hans i alt femte soloalbum fra og med debuten Justified fra 2002.

I oktober kunne NFL fortælle, at Timberlake får æren af at give koncert ved en af verdens mest eftertragtede tv-optrædener, Super Bowl, som finder sted 4. februar i Minneapolis, Minnesota, altså umiddelbart efter albumudgivelsen. Det bliver tredje gang, at superstjernen underholder ved det prestigefyldte show, og han er dermed den individuelle entertainer, der har haft æren flest gange.

I 2001 dukkede han op med N'Sync, og i 2004 sang han Rock Your Body med Janet Jackson i Houston. En optræden, der er gået over i historien, fordi Timberlake rev Jacksons kostume op og blottede hendes bryst. Det medførte en hel del omtale. Nogle blev voldsomt forargede, mens andre blot trak på smilebåndet.

Super Bowl Halftime-showet er en af de mest sete musikalske begivenheder om året, og sidste års optræden fra Lady Gaga havde 80 millioner seere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA