x

Ny video indfanger Velvet Volumes intense liveenergi


Den aarhusianske rocktrio Velvet Volume er klar med en intens musikvideo til sangen "Fire" fra sidste efterårs debutalbum, Look Look Look! Videoen viser kornede optagelser fra gruppens koncerter, blandt andet på Vega, både på og bag scenen, og indfanger essensen af deres liveenergi. Se videoen ovenfor.

Om sangen udtaler gruppen alias søstrene Noa, Naomi og Nataja Lachmi på henholdsvis sang/guitar, sang/bas og trommer:

”’Fire’ leger med energiniveauer og med følelsesspektret, så det veksler mellem at være enormt brutalt til at være virkelig skrøbeligt. Og det understøtter tankerne bag nummeret som helhed: Det tager udgangspunkt i følelser som frustration og rastløshed og handler om at finde sig selv i en ny tilværelse, som synes uoverskuelig og derfor kulminerer i kaos og forvirring. Det er virkelig sjovt og halv-udfordrende at fremføre live.”

GAFFAs anmelder Simon Nielsen var begejstret for albummet Look Look Look!, som han tildelte fem stjerner med blandt andet følgende ord:

”Det er kompromisløst, enormt energisk og et tydeligt udtryk for, hvordan søskendetrioen bare er rockfans ligesom alle os andre.”

LÆS OGSÅ: Så langt grænserne kan strækkes – anmeldelse af Velvet Volume: Look Look Look!

Velvet Volume kan 13. januar opleves til et forlængst udsolgt P6 Beat Rocker Koncerthuset, inden de drager til to udenlandske rockfestivaler, EuroSonic i Groningen, Holland den 17. januar og JA JA JA Vienna Festival i Wien den 26. januar, og flere 2018-datoer bliver snart offentliggjort.

Velvet Volume har allerede opnået meget. I 2015 spillede de til Kronprinsparrets Priser og GAFFA-Prisen, i 2016 var det P6 Beat Rocker Koncerthuset, et udsolgt Pumpehuset og NorthSide, der fik besøg af dem, og i 2017 gjaldt det så udgivelsen af debutalbummet og en Danmarksturné, der blandt andet førte dem til Vega og VoxHall.

Velvet Volume er indstillet til GAFFA-Prisen i flere kategorier: Årets Danske Udgivelse, Årets Danske Band, Årets Danske Rockudgivelse og Årets Danske Livenavn. Læs mere og stem på GAFFA.dk/prisen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA