x

Sweet Silence udvider butikken

Sweet Silence udvider butikken

Sweet Silence-studiet i København er bedst kendt for at have lagt lokaler til nogle af de største produktioner på dansk grund. Her har kunstnere som Savage Rose (billedet), Gasolin, Kashmir, Mew og mange andre indspillet deres plader – ligesom Metallica’s ”Master Of Puppets” blev til i studierne på Amager. Det oplyser Finn Andersen, leder af Sweet Silence, i en pressemeddelelse:

"Det har længe været et ønske fra vores side at udnytte den kapacitet og de klare synergier, som ligger i at have kunstnerne og artisterne i studiet i lange perioder ad gangen. Nu kan vi tage artisterne ind, vi kan indspille deres materiale, og herefter kan vi tilbyde en lang række samlede eller individuelle muligheder for dem".

Ud over produktion og indspilning bliver studierne altså også udgiver, pr-, distributions- og booking-bureau under samme navn: Sweet Silence.

Selskabet har foruden de rutinerede studiefolk hentet pr- og booking-medarbejdere med erfaringer fra andre brancheselskaber som MBO, Scanbox, Remote Music, Mega Records og Tocano.

Det nye Sweet Silence vil differentiere sine tilbud, så artisterne ikke behøver at tage imod ”hele pakken”, men i stedet kan benytte sig af enkelte dele af selskabet. Derfor forventer Finn Andersen også, at Sweet Silence vil udgive større soloartister og bands, samt compilations og de små projekter, som er båret af kærlighed til musikken, som det hedder i pressemeddelelsen:

"Vi kommer til at udgive mange forskellige genrer musik – alt fra alternativ rock, over metal til pop og folkemusik. Og så kommer vi heldigvis også til at udgive en række af den slags kunstnere, som er lidt mere et sats – dem, vi måske godt ved ikke vil kaste det store salg af sig med det samme – men som vi alligevel tror på over en længere periode".

Sweet Silence annoncerede sig som nyt selskab per 1. februar.

Sweet Silence


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA