x

Arctic Monkeys klar med 2018's første tour-datoer

Arctic Monkeys klar med 2018's første tour-datoer

I efteråret kunne vi fortælle, at vi kan se frem til et album fra Arctic Monkeys i 2018. Nu har de også annonceret de første tour-datoer.

Sheffield-rockerne har været forholdsvis tavse siden udgivelsen af succesalbummet AM, der udkom i 2013. Deres sidste optræden på dansk grund var på Roskilde Festival i 2014, hvor vores anmelder kvitterede med fem stjerner og skrev "De er mere end almindeligt cool. De engelske festrockere er en rentegnet skabelon til et perfekt stylet rockband."

LÆS OGSÅ: Arctic Monkeys er gået i gang med deres næste album

Nu har de endelig offentliggjort, at de spiller på den amerikanske Firefly Festival på et tidspunkt mellem den 14. og den 17. juni. Det er godt nyt for alle os, der endnu engang godt kunne bruge en liveoplevelse fra Turner og co. Der er endnu ikke bekræftet flere datoer, men ifølge Lad Bible har bandet delt en kryptisk livevideo på deres instagramprofil, der øjensynligt indikerer, at flere datoer er under opsejling.

Vi krydser fingre og håber på en dansk annoncering inden længe! Har du festival- og Monkeyabstinenser, så læn dig tilbage og se hele koncerten fra 2014. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA