x

Vandt du Hot Chip?

Vandt du Hot Chip?

Den kreative og innovative engelske elektrorock-med-mere-kvintet Hot Chip er aktuelle med deres tredje album “Made In The Dark”, opfølgeren til den særdeles roste forgænger “The Warning” fra 2006.

Hot Chip har de seneste to år turneret over store dele af kloden, og det er måske det, der har givet det nye album en lidt mere rockorienteret lyd, men der er stadig masser af finurlige synth-lyde på det meget dansable album, der dog også rummer flere ballader og mere soul-indflydelse end tidligere hørt fra Hot Chip. Nogle af gruppens største inspirationskilder har da også været Beatles’ selvbetitlede “hvide album” og Prince-klassikeren “Sign O’ The Times”.

"Made In The Dark" er i øvrigt ligesom dets to forgængere primært er indspillet i Hot Chips hjemmestudie. Et studie, som gruppen også har brugt til at remixe så forskellige navne som Rolling Stones, Scissor Sisters, The Go! Team, Gorillaz og Kraftwerk.

Du havde nu muligheden for at vinde det nye Hot Chip-album. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Mercury Prize.

De heldige vindere, der modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Anne Johansen
9800 Hjørring

Christina Johannsen
6200 Aabenraa

Julie Horup
8240 Risskov

Jesper Gøtze
5471 Søndersø

Vera Pedersen
7500 Holstebro

Rasmus Siggaard
2200 Kbh N

Gunner Dahl
9700 Brønderslev

Jesper Jørgensen
9500 Hobro

Pernille Engstrøm
5270 Odense N

Stine Jensen
8600 Silkeborg

Se Hot Chips nye video Ready For The Floor


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA