x

Hør smagsprøver fra Timberlakes kommende album i ny minidokumentar


Justin Timberlake har netop offentliggjort en minidokumentar fra indspilningerne af sit kommende album Man of the Woods, som er på gaden 2. februar. I videoen kan man høre flere smagsprøver på de nye sange. Se videoen ovenfor.

Et af de nye numre er en langsom og groovy r&b-sang med Timberlakes vokal udsat for kraftig AutoTune, men melodien er en countrymelodi, siger Timberlake selv i videoen, hvor han også beskriver albummet på følgende vis:

"Albummet har et bredt spænd af lyde, men jeg tror, at jeg ville beskrive det som moderne Americana med 808-beats," med henvisning til den stilskabende Roland TR 808-trommemaskine, som bruges i blandt andet meget hiphop, r&b og trap, og som ikke mindst er kendt fra Kanye West-albummet 808's and Heartbreak.

LÆS OGSÅ: Se Timberlake som robotopfinder i dansemættet video

Timberlake er født og opvokset i Tennessee, countrymusikkens hjemland, og i videoen fortæller han, at han gerne vil dyrke lyden af, hvor han kommer fra og blande den med noget moderne.

I videoen hører man også blandt andet et nummer med meget funky rytmeguitar og en sang, som lyder som hurtig honky-tonk-country blandet med funk, ligesom man ser Timberlake klimpre på guitar og klaver og møder blandt andre hans producerkolleger Pharrell Williams og Timbaland.

Timberlake udgav 5. januar singleforløberen "Filthy" og har lovet tre singler og videoer mere, inden albummet er på gaden 2. februar.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA