x

Se fascinerende stop motion-video til Shaka Loveless' opløftende "Falder"


Shaka Loveless er klar med en flot stop motion-video til sangen "Falder" fra sit seneste album, Alting/Ingenting. Se den imponerende video ovenfor.

Videoen er skabt af Katrine Glenhammer, som har brugt materialer som skum, pap, papir og flamingo i sin fortolkning af sangen – med et fascinerende resultat.
 
"Falder" er en reggaeballade med et opløftende budskab. Som det lyder i omkvædet: "Når broerne er brændt, og vi vågner, og alt er forbi / Ved jeg ikk', hvor det ender, men jeg ved, jeg ikk' falder / For når det' den dag, hvor vi vågner og ser, at alting er forbi / Ved jeg ikk', hvor det ender, men jeg ved, jeg ikk' falder."
 
"Falder" stammer fra Shaka Loveless' fjerde og seneste album, Alting/Ingenting, der udkom i november 2017 og fik hele fem stjerner af GAFFAs anmelder Henrik Bæk med blandt andet følgende ord:
 
"I en tid, hvor meget musik handler om selviscenesættelse, selvrealisering, og hvor individet fremhæves på bekostning af fællesskabet, og hvor musikkens tidligere fordums styrke der lå i at agere affyringsrampe for samfundskritiske og politiske budskaber stort set er forsvundet, er det både stærkt og modigt, at Loveless fortsat har fokus på de udsatte i samfundet og bruger musikken som et bevidst talerør for disse." Læs hele anmeldelsen her.
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA