x

Ultramarin udgiver ny single – og annoncerer ep

Ultramarin udgiver ny single – og annoncerer ep

Popduoen Ultramarin har netop udgivet singlen "Magtesløs" og annoncerer samtidig udgivelsesdatoen for debut-ep’en Brødre af Blod, der udkommer den 2. februar. Hør "Magtesløs" nedenfor.

"Magtesløs" er en på én gang melankolsk og dansevenlig sang og byder blandt andet på et iørefaldende fløjtetema og en groovy basgang. Nummeret handler ifølge bandet om være blevet forladt af sin kæreste og stå tilbage uden noget sted at bo – kun med ubesvarede spørgsmål om, hvad man kunne have gjort anderledes.

Ultramarin alias halvbrødrene Ludvig Brygmann og Karl-Frederik Reichhardt modtog i november sangskriverprisen DPA’s Vækstlagspris, der tidligere er blevet tildelt blandt andre Gilli og Emilie Ramirez.
 
 
Duoen var i januar 2017 med i GAFFA-artiklen "De bliver store i 2017", og har Ultramarin endnu ikke helt nået deres brede folkelige gennembrud, er de dog godt på vej, idet deres to første singler, "Hvis sandheden skal frem" og "Sidste sommer" fra henholdsvis oktober 2016 og juni 2017 begge har ligget i top 20 på Airplay-charten, og førstnævnte har i skrivende stund 240.000 afspilninger på Spotify.
 
Ultramarin har også været på turné med Rasmus Walter i 2017 og spillede på Spot Festival samme år. Her uddelte GAFFAs anmelder fire stjerner under overskiften "Popduoen kunne næsten gå på vandet". Læs anmeldelsen her.
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA