x

Moby tilbyder bestikkelse

Moby tilbyder bestikkelse

Den elektroniske musiker Moby har længe brugt sin webside til at holde kontakt til sine fans og informere dem om, hvad han går og tænker på.

Nu inddrager han det internationale journalistkorps i sin blog som en optakt til udgivelsen af albummet "Last Night", der udsendes til marts.

I et ganske muntert indlæg fortæller han journalister, der skal interviewe ham i den nærmeste fremtid, at de ikke behøver at spørge ham om, hvorvidt han planlægger en rejse ud i rummet, for det gør han ikke.

Han fortæller desuden, at har man planer om at give "Last Night" en dårlig anmeldelse, så bør man lige kontakte ham først, da han er fuldt ud villig til at bytte penge, ludere og stoffer for positiv omtale.

"Jeg er for fri presse, men jeg er ikke modstander af en omgang god gammeldags betaling til den fjerde statsmagt (hvis jeg skal stave det: Dårlig anmeldelse = Ingen penge, ludere og stoffer. God anmeldelse = penge, ludere og stoffer). Jeg ved, at nogle journalister synes jeg er frastødende. Jeg forstår, at jeg er påståelig og irriterende. Men tror du ikke, du kunne droppe den dårlige anmeldelse til fordel for gratis penge og stoffer? Kom nu, alle gør det. Bare lad som om du er et medlem af Repræsentanternes Hus".

Efterfølgende trækker Moby dog lidt i land, da stoffer og prostitution er ulovligt i USA, men noterer dog, at penge stadig er lovlige og afhængigt af, hvor man bor, kan man finde ud af det med luderne og stofferne.

"Last Night" er på gaden 13. marts, og så må vi se, hvad kritikerne synes om den til den tid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA