x

Gorillaz går ikke i hi

Gorillaz går ikke i hi

Gorillaz hviler ikke på bananbladene. Damon Albarn udgiver som før nævnt på GAFFA Online et album med vestafrikansk musik. Produceren Dan The Automator er producer på den tidligere Rage Against The Machine-sanger Zach De La Rochas soloalbum. Gorillaz’ DJ, DJ Desire, har lavet Gorillaz’ debutalbum i en dub-version, der snart er på trapperne. Og endelig er animatoren Jamie Hewlett i gang med at færdigøre dubalbum-coveret, og så er han så småt gået i gang med Gorillaz-spillefilmen, som forventes færdig i år 2004.

Det næste "rigtige" album med de animerede Gorillaz bliver soundtracket til filmen. "Gorillaz er ikke et band, det er en idé. Det næste skridt for os har altid været at lave en film om karaktererne og måske indspille film-scoret live, men vi bliver ikke ligesom U2," udtaler Damon Albarn til mtv.com. "Vi vil have den samme indflydelse i filmverdenen, som vi har haft i musikverdenen. Og efter det, hvem ved? Politik eller måske catering."

Om det næste Blur-album siger han, at gruppen har optaget 15 sange, og at førstesinglen nok bliver "Don't Bomb When You Are The Bomb". Damon Albarn ønsker ikke at udtale sig om denne sang, for hvis han gjorde, ville amerikanerne nok ikke lukke ham ind i landet næste gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA