x

Amerikansk fokus på Raveonettes

Amerikansk fokus på Raveonettes

Billeder af Sune Wagner og Sharon Foo fra The Raveonettes pryder i øjeblikket forsiden af det anerkendte amerikanske indiesite Pitchforkmedia.com. The Raveonettes udgiver deres seneste, anmelderoste album, ”Lust, Lust, Lust” i USA den 19. februar, og tager på amerikansk turné den 29. februar.

Pitchforkmedia.com bringer et langt interview med Sune Wagner, der blandt andet når at fortælle om tilblivelsen af ”Lust, Lust, Lust”, Hitchcock-film, sangskrivning, pladeselskaber og bandets kommende turné.

Sune Wagner har skrevet alle sangene fra albummet og udvalgt de bedste blandt mere end 100 numre til "Lust"-pladen. Han har samtidig også selv indspillet alle instrumenterne på pladen.

Den amerikanske turné kommer ligesom den danske turné i december 2007 i øvrigt til at bestå af et tre mand stort line-up. Foruden Sharon Foo og Sune Wagner er det Leah Shapiro på trommer. Hun er ligesom resten af The Raveonettes dansk og bosat i New York. På bandets danske decemberturné var det i øvrigt Jakob Høyer, der stod bag det oprejste trommesæt.

Læs hele interviewet her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA