x

Ingen ny leder på Roskilde

Ingen ny leder på Roskilde

I mandags offentliggjorde Roskilde Festivals mangeårige leder og talsmand Leif Skov, at han havde opsagt sin stilling. Siden har GAFFA Online adskillige gange forsøgt at få en kommentar fra Leif Skov, indtil videre uden held. Det ligger dog fast, at Roskilde Festival ikke vil opslå hans stilling, fortæller festivalens nye talsmand, Esben Danielsen:

- Leif har uddelegeret meget arbejde i de senere år, og før hans afgang bestod ledelsen af ham, Sten Jørgensen, Henrik Nielsen og Henrik Rasmussen. De sidste tre vil fortsætte som ledelse.

Esben Danielsen, der har været hjælpetalsmand de to sidste år, overtager Leif Skovs rolle som talsmand, men bliver ikke en del af ledelsen. Og festivalgængere behøver ikke at frygte for årets festival, forsikrer Esben Danielsen:

- Vi er meget langt i processen med forberedelserne til dette års festival, som vi også plejer at være på dette tidspunkt. Så der er ikke noget at bekymre sig om.

Blandt årets optrædende er indtil videre offentliggjort navne som Chemical Brothers, Garbage, HIM, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Savage Rose, Saybia, Spiritualized og Steve Earle & The Dukes.

Roskilde Festival 2001 er i øvrigt netop blevet udnævnt som verdens sikreste festival af det amerikanske konsulentfirma Crowd Management Strategies, der har specialiseret sig i sikkerhed på koncerter og festivaler.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA