x

Ny single fra talentet Ivan Martinez


Så er der godt nyt til alle Ivan Martinez fans derude. Den fremadstormende 22-årige singer/songwriter Ivan Martinez er klar med ny single.

Martinez musik så for første gang dagens lys i 2016, hvor førstesinglen ”Et Hus” blev lanceret, som et forsøg på at lade den bløde indie-pop vinde indpas i Danmark, der med navne som Ben Howard og Ed Sheeran efterhånden er gået sin sejrsgang verden over. Denne engelsksprogede trend, valgte Martinez dog at udfordre, hvilket gav ham masser af spilletid på landets radioer og i tv-shows a la ”Go’ Morgen Danmark”. 

Piben har dog fået en lidt anden lyd den nye single, ”Nogen for Nogen”, som udkommer et halvt år efter  Martinez sidst rørste på sig. Tekstuniverset kredser stadig om den svære ungdommelige kærlighed, der nu engang præger mangt et menneskes sjæl. Der blot skruet op for tempoet, der i mere klassisk og radiovenlig stil pulserer igennem med hurtig guitar-klimren og mere fremtrædende trommemaskine - mindre folket, mere poppet.

Ensomheden og forgængeligheden i tilværelsen nu et essentielt tema i den nye tekst. Hovedpersonen selv udtaler om det nye udgangspunkt: ”Vi glemmer dem, som vi gerne vil betyde noget for. Vi vil så gerne være noget for dem, men det kommer til at handle om at være nogen for alle andre, fordi vi bruger så meget tid på at iscenesætte os selv.”

Så skru ned for Facebook, lev i nuet og elsk dine venner og bekendte. Det må være det livsbekræftende budskab fra det unge stjernefrø. 

Lyt til "Nogen for Nogen" her: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA