x

Hør ærlig rap fra de danske gader med ZK's "Zum Zum"

Hør ærlig rap fra de danske gader med ZK's "Zum Zum"

GAFFA spåede rapperen ZK til at blive stor i 2018, og han har nu udgivet sin nye single “Zum Zum” - lyt til den her og vurder selv, om rapperen holder niveauet fra sidste år.

ZK rapper på sin helt egen unikke måde. Hans levering og melodiske tilgang til rappen er med til at karakterisere ham, og det er hans flow, historier og stemme, der i første omgang interesserede GAFFA. Det lød blandt andet, at han har placeret sig selv et sted, hvor få rappere i øjeblikket befinder sig i dansk hiphop. Rapperen er helt oppe på mere end otte millioner streams på under et år, og hans popularitet er fortsat stigende.

Den 17-årige rapper fra Ishøj er dog først lige begyndt og udgav sidste år singlen “Ca Ca”. Med ZK kan du forvente ærlig gademusik, og ZK siger selv: "Det er på disse gader, min historie er startet. Hvor alt det her tager mig hen, hen må tiden vise". 

LÆS OGSÅ: De bliver store i 2018 - Danmark

Nu rammer hans næste single “Zum Zum”, som fortsat rummer en meget ærlig og personlig tematik. ZK udtaler selv: “Jeg føler ikke, der er nogen, der forklarer mine venners og min historie. Vi kommer fra slum og ghetto, og det meste af vores liv foregår på gaden. Herude er det bare vores mentalitet at ramme penge hurtigt hurtigt.” Sangen er også skrevet, efter to af rapperens tætte venner skulle i fængsel.

ZK spiller live på Train i Aarhus den 22. februar og den 23. februar på Vega i København, hvor han er opvarmning til den amerikanske stjerne Tyga.
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA