x

Ultramarin er klar med debut-ep – se stemningsfuld live-video

Ultramarin er klar med debut-ep – se stemningsfuld live-video

Efter halvandet års tilstedeværelse i dansk musik er den dynamiske duo Ultramarin, bestående af Ludvig Brygmann og Karl-Frederik Reicchardt, klar med den første ep.

"Brødre af Blod" er titlen på udgivelsen, som indeholder duoens tidligere udgivne singler, ”Hvis Sandheden skal frem”, ”Sidste Sommer” og ”Hvor vi kom fra” samt to dugfriske numre. Titlen er ikke uden omtanke, da Ludvig og Karl-Frederik netop er halvbrødre, der har fundet sammen igennem arbejdet som musikproducere om at lave dansevenlig popmusik. Fra at være producerende for andre kunstnere besluttede drengene sig for, at de egentlig lige så godt selv kunne kaste sig ud i det. Som Ludvig fortalte i et interview i GAFFA i foråret 2017: ”Vi har produceret musik for andre sammen, og lige pludselig kom der bare en lyd ud af det, vi lavede. Og vi har egentlig altid gerne villet synge og optræde, så det var ret naturligt.”

Siden første single så dagens lys i 2016, har tiden været brugt på at turnere dels som akkompagnement til Rasmus Walter og dels på egen hånd. En tur til LA for at lave musik blev det også til, hvor American Idol-dommeren Randy Jackson fik lov at lytte til noget af drengenes håndværk. Der har således været rig mulighed for at komme vidt omkring, og i foråret sidste år viste de sig på Spot-festivalen, hvor GAFFAs udsendte reporter var ganske begejstret.

I forbindelse med ep’ens udgivelse kan GAFFA her eksklusivt præsentere en akustisk live-session-video af ”Brødre af Blod”, som er optaget på gruppens tur til Mallorca, hvilket har resulteret i en stemningsfuld, romantisk seance.

Lyt til ep’en og se videoen her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA