x

GAFFA anmelder Shine A Light

GAFFA anmelder Shine A Light

Forventningerne til mødet mellem Martin Scorsese og Rolling Stones har været særledes høje og er ikke blevet mindre af, at resultatet "Shine A Light" er blevet udvalgt til at åbne dette års filmfestival i Berlin.

Spændingen blev udløst torsdag aften, og hvorvidt den vil opnå samme status som Scorseses sidste koncertfilm "The Last Waltz" fra 1978 vil tiden vise. Men der er ingen tvivl om, at den visuelt står langt stærkere end filmen om The Band.

Filmen blander fantastiske koncertoptagelser med et indblik i forberedelserne til de to koncerter i New York samt få historiske klip af bandet.

Udover bandets gennemgang af en stribe store hits, er der også gæster på scenen i form af Jack White, Buddy Guy og Christina Aguilera, samt en introduktion til koncerten leveret af den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton.

Det er dog spilleglæden som specielt Mick Jagger og Keith Richards fremviser undervejs, der er den egentlige stjerne i filmen og fremhævet af Scorseses skarpe øje for detaljer får den lov til at skinne særledes kraftigt i en meget vellykket koncertfilm.

Læs anmeldelsen af Shine A Light


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA