x

Poul Krebs udgiver officielle bootlegs

Poul Krebs udgiver officielle bootlegs

Pearl Jam har gjort det længe. Efterfølgende har så forskellige kunstnere som Peter Gabriel, The Who, Depeche Mode og Einstürzende Neubauten gjort det, og nu bliver Poul Krebs den første, der prøver det i Danmark. Simpelthen at optage og udgive samtlige koncerter på en turne.

I perioden 20. februar-9. marts spiller Poul Krebs 11 koncerter, og disse vil alle blive gjort tilgængelige for publikum som officielle bootlegs, altså ”piratplader”.

Hver koncert vil blive sat til salg som en dobbelt-cd med koncerten som den blev hørt og mikset af Poul Krebs´ teknikere på aftenen.

Koncert-cd'erne vil blive solgt direkte til publikum på de enkelte aftener og efterfølgende via Poul Krebs´ hjemmeside.

Om udgivelserne af koncertoptagelserne siger Poul Krebs:

”Jeg synes jo selv at det er en unik ting at få en optagelse fra lige præcis den aften, man selv har været til, og hvis den så samtidig kan fås i en kvalitet, der gør, at det virkelig er værd at lytte til, så
tror jeg endda, at jeg vil købe en selv – hvis vi spiller ordentligt…

Flere og flere optager jo alligevel aftenerne på deres telefoner, så nu slipper de for at stå at stritte med det apparat hele aftenen – den slags kan jo godt blive sådan lidt ”japansk turist”-agtigt.”

De enkelte koncerter vil blive udgivet i begrænset oplag – og vil ikke blive genoptrykt, hvis de bliver udsolgt.

Ved en af koncerterne på turen vil Poul Krebs og bandet også lave optagelser til en ”officiel bootleg-dvd”, der ligeledes vil blive solgt i begrænset oplag og kun direkte ved koncerter og via hjemmeside.

Se datoerne for Poul Krebs' kommende turné her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA