x

Støttekoncert på Vega nedbrændt studie

Støttekoncert på Vega nedbrændt studie

Støttekoncerten Baandkraft bliver afholdt 13. marts på Lille Vega. Overskuddet bruges til køb af nyt udstyr til de musikere, som mistede alt i en påsat brand på Nørrebro den 3. december sidste år.

Ved branden udbrændte et stort øvelokale og musikstudie ved Banevingen. Fem bands, i alt 16 musikere mistede det meste af deres udstyr i branden.

Tre af de berørte bands mistede også deres indspilninger. Peter Lehmann fra Omoreka har arbejdet på sin plade de sidste ti år, og den er nu gået tabt for evigt.

Pengene skal være med til at dække noget af det udstyr, som de uheldige musikere ikke har mulighed for at få erstattet af forsikringen.

De berørte musikere stiller alle selv op til støttekoncerten i Lille Vega. Musikproducer Peter Lehmann, der mistede for over en million kroner ved branden, går for første gang på scenen med sit eget band, Omoreka.

Lehmann fortæller i en pressemeddelelse:

”Mange af musikerne var forsikrede, men nogle var underforsikrede og nogle slet ikke. Ud over det var der tre bands, som mistede deres musikindspilninger, som aldrig nogensinde vil kunne erstattes. Hele livsværker gik op i røg og flere af musikerne føler sig 100 procent nulstillede.”

Ud over Omoreka spiller også Turboweekend, Rock Hard Power Spray, Mads Langer, The Freudian Slip og New Hickees.

Flere musikere i branchen kan sagtens relatere til, hvor stor en katastrofe det er, så derfor har Turboweekend og Mads Langer sagt ja til at stille gratis op, og Per Vers har sagt ja til at være vært ved koncerten.

Billetter til arrangementet koster 130 kr. (+ gebyr) i forsalg og 150 kr. i døren.

Billetter i forsalg kan købes på vega.dk og Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA