x

Sebadoh gæster Vega

Sebadoh gæster Vega

Som om det ikke var nok, at den legendariske guitarrockgruppe Dinosaur Jr. i 2005 blev gendannet i den oprindelige opstilling, så blev den næsten lige så legendariske lo-fi-gruppe Sebadoh gendannet i 2007 med den originale lineup og spillede deres første koncerter i 14 år med den oprindelige opstilling: Lou Barlow (sang, guitar, bas), Jason Loewenstein (bas) og Eric Gaffney (trommer, guitar, sang).

Sebadoh var ellers gruppen, som blev dannet af den gamle Dinosaur Jr.-bassist Lou Barlow, da denne blev smidt ud af Dinosaur Jr. i 1989. Sidste år spillede Dinosaur Jr. (med Barlow) en meget rost koncert i Lille Vega, og nu følger Sebadoh så trop sammesteds. Nærmere betegnet 1. maj, men det skal man nok ikke lægge så meget i, da Sebadoh ikke er kendt som et specielt politisk band.

Sebadoh debuterede i 1989 med det skrabede kassettebånd (man er vel lo-fi og old-school) ”The Freed Man”. Gruppen fortsatte op gennem halvfemserne med en anelse mere tilgængelig, men stadig skramlende, spartansk produceret lo-fi-lyd og markerede sig blandt andet stærkt med albummet ”III” fra 1991. Fra og med 1994 begyndte der at komme udskiftninger i lineuppen, og i 2000 stoppede gruppen helt, om end den har været gendannet et par gange i 2003 og 2004. Men det er altså først nu, at den er tilbage i den oprindelige lineup.

Billetsalget til koncerten begynder mandag den 11. februar klokken 10 på Billetlugen og hos Fona.

Sebadoh på bas


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA