x

Mads Langer udgiver akustisk version af “Flawless” – hør den her

Mads Langer udgiver akustisk version af “Flawless” – hør den her

Langers følelsesladede og populære sang “Flawless” bliver nu udgivet i en akustisk opgave, der kun klæder sangens tekstunivers. Lyt til sangen her.

En af de helt store kærlighedssange fra den 34-årige singer-songwriter gør sig både godt som popsang på radioen og nu som stille og personlig, akustisk fremførelse. Langer er da også kendt for at spille koncerter både i helt stor stil og som ene mand på scenen, med en guitar og et klaver som sine eneste følgesvende.

Den feststemte sang “Flawless” er fra Langers seneste udgivelse, ep'en All the Times, Sometimes. En ep, der tager Langer til et nyt univers, og det hele er produceret i London og har en meget international og urban lyd.

Mads Langer er nomineret fire gange til GAFFA-Prisen, hvor han også spiller live. Det finder sted den 22. februar i Odeon i Odense. Køb billetter til showet her

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen – Og de nominerede er...

Ud over Flawless-sangeren kan du også opleve The Minds of 99, Yungblud, Marvellous Mosell, Iris Gold, Baest og Lydmor til dette års GAFFA-Prisen. Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA