x

Stærk og frygtløs ung diva til Danmark

Stærk og frygtløs ung diva til Danmark

Demi Lovato kommer til Danmark med sin Tell Me You Love Me-turné – koncerten finder sted den 30. maj i Forum Black Box i København.

Multitalent, diva og talsperson for mental sundhed – Demi Lovato er og har været mange ting gennem tiden. Sangerinden, der ligger inde med en af de helt store stemmer, startede sin karriere hos Disney Channel, hvor hun både viste talent for skuespil og sang i blandt andet Camp Rock-filmene.

Det blev dog til en tid, der tog hårdt på Lovato, der siden har været på afvænning for stoffer og har skullet kæmpe med en spiseforstyrrelse – presset på en teenager i Hollywood er ikke altid lige sjovt. Lovato har også selv erkendt, at når mange kalder hende en diva, så var det dengang også sandt: “Jeg var ikke den mest behagelige person at arbejde med,” har hun udtalt i sin egen dokumentarfilm "Simply Complicated" fra 2017, hvor hun selv fortæller om alle problemerne, som hun har måttet arbejde sig igennem.Lovato, som nu forholdsvist dæmon-fri er landet uden for stormen, bliver ironisk nok i dag ofte kritiseret for sin vægt. Ikke at det er noget, der rammer en i dag mentalt sund, karismatisk og mere ydmyg Lovato, der specielt gennem Instagram står ved sin sundere krop, og også er fokuseret på at sprede viden omkring mentale sygdomme til unge. 

Hendes nyeste album med titlen Tell Me You Love Me fra 2017 markerer Lovatos officielle overgang til voksenlivet – hun rækker ikke længere kun ud til et yngre publikum. Lovato er blevet mere voksen, og det er hendes sange og stemme også, og det kan mærkes med det seneste album. Selvom hun stadig er et idol for mange unge piger, er disse også vokset op sammen med Lovato, og udviklingen er passende for den samme udvikling, hendes fans aldersmæssigt måske også er nået til.  

LÆS OGSÅ: Less is more, Demi Lovato (en anmeldelse af albummet 'Tell Me You Love Me') 

Musikken fra 2017 startede med singlen “Sorry Not Sorry”, hvortil der fulgte en yderst festlig og løsreven video – se den nedenfor. Sangen er et stort "fuck dig" til de fyre, man har forladt, og som pludselig gerne vil have en tilbage, når de ser, at man har det bedre end nogensinde uden dem. Lyrikken lyder blandt andet: "Now, I'm out here lookin' like revenge, Feelin' like a ten, the best I've ever been" og "Now you're out here lookin' like regret, ain't too proud to beg. Second chance, you'll never get." Lovato gik i 2016 fra sin kæreste gennem seks år.Billetsalget starter fredag den 16. februar klokken 09 via Ticketmaster.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA