x

GAFFA-Prisen 2018: Christopher Læssø er årets vært

GAFFA-Prisen 2018: Christopher Læssø er årets vært

Der er præcis 10 dage til, at GAFFA-Prisen løber af stablen i Odeon. Syv artister er annonceret, og nu kan vi løfte sløret for, at skuespiller og tv-vært Christopher Læssø skal styre slagets gang.

Torsdag den 22. februar afholder vi GAFFA-Prisen i Odenses koncerthus Odeon. Skuespiller og tv-vært Christopher Læssø bliver aftenens vært og dermed ansvarlig for, at aftenens prisuddeling forløber planmæssigt. Christopher Læssø har siden 2015 været vært på Danmark Har Talent og er aktuel i den Oscar-nominerede film The Square. Derudover har han medvirket i Anders Gustafsson-filmen Bagland, Thomas Vinterbergs En mand kommer hjem, May el-Toukhys Lang historie kort og meget mere. Om Christopher Læssøs rolle i showet siger GAFFAs chefredaktør Sidsel Thomassen:

– Vi er enormt stolte af at præsentere Christopher som årets vært til GAFFA-Prisen. Han er et kæmpe talent med værdifuld erfaring – både i forhold til værtsrollen og i kraft af sit virke som skuespiller. Derfor er jeg også overbevist om, at han vil klare værtsrollen på allerfineste vis. 

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen – og de nominerede er...

Vinderne af GAFFA-Prisen 2018 afsløres ved et stort gallashow torsdag den 22. februar. Programmet er komplet, og de eksklusive liveoptrædender leveres af death metal-bandet Baest, soulstjerneskuddet Iris Gold, singer-songwriter-favoritten Mads Langer, elektropop-kunstneren Lydmor, post-punk/rockbandet The Minds of 99, retro-rapperen Marvelous Mosell og det fremadstormende engelske punk/rock/urban-talent Yungblud.

Der er stadig ledige billetter til showet, og du kan sikre dig pladser HER


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA