x

R.E.M. til Danmark

R.E.M. til Danmark

Den 1. april udkommer R.E.M.s 14. studiealbum
”Accelerate”, og i forbindelse med udgivelsen af den nye plade drager bandet på turné. ”Accelerate” skulle ifølge bandet være præget af en mere rocket lyd end forgængerne ”Up”, ”Reveal” og ”Arund The Sun”.

Faktisk skal man helt tilbage til mesterværket ”New Adventures In Hi-FI” for at finde en R.E.M.-plade med deciderede rock-numre som ”Bittersweet Me” og ”The Wake-Up Bomb”, hvis man altså ser bort fra sangen ”Bad Day”, der er at finde på gruppens ”Best Of”-plade fra 2003.

R.E.M. drager på turné i USA til maj, og i juli tager bandet turen over atlanten for at spille i Europa i juli, august og september, hvor de altså rammer Parken den 6. september.

R.E.M. har ikke spillet i Europa siden 2005, hvor bandet nåede at spille roste koncerter i både København og Horsens.

”Accelerate”, der følger op på ”Around The Sun” fra 2004, er produceret af Jacknife Lee, der også har prduceret U2's ”How To Dismantle An Atomic Bomb” samt plader for Bloc Party, Kasabian og The Hives.

Billetterne til R.E.M.s koncert i Parken sættes til salg mandag den 18. februar klokken 10 fra billetlugen.dk på telefonnummer 70 26 32 67 og i Fona.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA