x

Iceage tilbage med single og dansk koncert

Iceage tilbage med single og dansk koncert

Den danske post-punk-kvartet Iceage udgiver i dag deres første single siden det anmelderroste tredje album "Plowing into the Field of Love" fra oktober 2014. Samtidig offentliggør de dansk koncert på Hotel Cecil i København 2. maj.

Den nye sang "Catch It" er indspillet analogt med Mattias Glavå og Nis Bysted i Kungsten Studios i Göteborg.

"Catch It" er en mere end fem minutter lang og forholdsvis langsom komposition, der byder på skurrende guitarflader og en outro, hvor nummeret helt skifter udtryk, går op i tempo og ned igen, og hvor kaos møder skønhed. I front for sangen vrænger Elias Bender Rønnenfelt linjer som "Time moves forward quickly/Moves in twenty-four-hour segments/Racing for the soul to grab chokehold."

Det fremgår ikke, om Iceage har mere musik på vej, men da det som nævnt er mere end tre år siden, de sidst udgav et album, og deres første tre album er udkommet med maksimalt to års mellemrum, burde der statistisk set være flere toner på vej fra dem inden længe.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Iceage: Plowing into the Field of Love

Se musikvideoen til "Catch It" her:

 

"Catch It" akkompagneres af en ny musikvideo, der hovedsageligt er skudt med 8 millimeter-film i Los Angeles, og som er instrueret af Adam Hashemi. Iceage annoncerer samtidig en verdensturné fra start-maj til slut-juni, som blandt andet bringer dem forbi UK, USA og Canada. Turnéen skydes igang med den danske koncert på Hotel Cecil den 2. maj.

Iceage er Elias Bender Rønnenfelt (vokal og tekster), Jakob Tvilling Pless (bas), Dan Kjær Nielsen (trommer) og Johan Wieth (guitar).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA