x

Video: Danske Jada hylder fællesskabet i sauna og kurbad

Video: Danske Jada hylder fællesskabet i sauna og kurbad

Den danske sangerinde Jada har netop udgivet musikvideoen til sin debutsingle "Keep Cool". Se videoen nedenfor.

For nylig udgav Jada sin første single, "Keep Cool". Det er der nu kommet en musikvideo ud af. Nummeret har fået opmærksomhed af blandt andet BBC Radio 1 og musiksitet The Line of Best Fit, hvilket understreger, at Jada er på vej over landegrænsen og ud på det internationale musikmarked.

LÆS OGSÅ: Hun bliver stor i 2018: Danske Jada udgiver fortryllende debutsingle

Nu er den her så, musikvideoen til Jadas debutsingle – en musikvideo, som understreger singlens tematikker.

Jada udtaler: "Jeg havde lyst til at skabe et fællesskab i videoen, som kunne brede sig ud gennem skærmen og få alle de kvinder, der havde lyst til at være med, til at føle sig som en del af det. Jeg ville forsøge at genskabe et af de dejlige rum og stemninger, jeg kender, nemlig kvindeafdelinger i kurbade. Jeg havde lyst til at lave en video, hvor personerne i den laver forskellige ting, der gør dem godt, og som gør hinanden godt, både foran og bagved kameraet."

Jada kan blandt andet opleves på årets Spot Festival.

LÆS OGSÅ: Spot Festival offentliggør de første 16 navne

Artiklen fortsætter efter videoen

Se musikvideoen til "Keep Cool":

Jadas "Keep Cool" handler om at være en kvinde i 20'erne, der prøver at sig føle tilpas i sit liv, krop og sind – med alle de glæder, sorger, usikkerheder og dejlige øjeblikke, der følger med. Jada udtaler, at: ”Nogle dage føler jeg mig som vinderen og ejeren af mit liv, andre dage som det modsatte, og det er det, sangen handler om”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA