x

Kærlighedshistorie i radioen bliver til ny single med Alex Vargas

Kærlighedshistorie i radioen bliver til ny single med Alex Vargas

Alex Vargas udnytter medvirken i radioprogram til at skrive ny kærlighedssang. 

I radioprogrammet "Sangskriver", som har kørt på P3 i en rum tid, kan lyttere ringe ind og fortælle om en oplevelse, som musikerne så skal sætte ord og musik på for i løbet af to timer at have en sang klar. Udfordring? Givetvis, men ikke umuligt. Dette fik Alex Vargas bevist den 27. januar. Der skrev lytteren Christopher Madsen nemlig ind til programmet og fortalte sin historie om kæresten, der ikke længere mente, at det skulle være de to. 

Christopher kom faktisk så langt ud, at han begyndte at drikke mere end hvad godt er. At være 23 år og i hjertesorg kan være en meget alvorlig sag. Hans bøn om hjælp blev imidltertid hørt, og Vargas frembragte den nu netop udsendte single "Slowly" i løbet af radioudsendelsen. Og ordene lød til Christopher: "I'm slowly learning how to let my heart break". 

Christopher blev inviteret med til Alex Vargas' koncert i Royal Arena i sidste uge, hvor den talentfulde sanger simpelthen åbnede ballet med "Slowly". En oplevelse, der satte sig i kroppen hos Christopher. "Så mange lange og hårde nætter, hvor jeg har været alene og bare tænkt: Der er ingen grund til rigtig kærlighed mere… Og så pludselig starter et nyt kapitel. Det er det, der er sket her!”

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Alex Vargas, Royal Arena

Christopher er helt okay igen. Han har i øvrigt fået et billede af sig sammen med Alex Vargas til sin Tinder-profil. Intet er så galt, at det ikke er godt for noget. Udgivelsen har medfødt sig en stemningsmættet akustisk video, som du kan se nedenunder. Sangen kommer som det første udspil, siden Vargas udgav sit fuldlængde-debutalbum under Alex Vargas-navnet "Cohere" sidste år. 

Alex Vargas kan opleves live følgende steder til efteråret:

30/11 Musikkens Hus – Koncertsalen, Aalborg

01/12 Herning Kongrescenter

02/12 Operaen, København

06/12 Odeon - Store Sal, Odense

07/12 Musikhuset – Store Sal, Aarhus

08/12 Portalen, Greve


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA